Tuesday, May 13, 2014

Nak tahu Kelebihan Jadi Ahli Shaklee?

Bismillahirrahmanirrahim..

 Alhamdulillah, segala puji bagi Allah yang masih mengurniakan kekuatan kepada saya untuk berkongsi dengan pembaca semua tentang ilmu yang bermanfaat ini.

 Semoga Allah memberkati segala usaha kami, ahli-ahli shaklee untuk membantu menambah nilai hidup semua orang.Amin.Ha.. Entry kali ini saya nak kongsi kelebihan apabila anda semua jadi ahli Shaklee. Memang tak rugi sebab banyak kelebihan yang anda semua akan dapat. Tak percaya takpe, buat aja, hehehe.

MURAHNYA NAK JADI AHLI SHAKLEE

Ini adalah antara komen yang saya dapat apabila saya cakap harga untuk daftar jadi ahli. Rata-rata mengatakan  yuran pendaftaran Shaklee takdelah mahal sangat pun.


Oh ya, ada 2 pilihan untuk menjadi ahli.

PERTAMA

Yuran pendaftaran hanya RM65 + RM 10 postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi katalog, product guide, business manual dan juga buku resit. Gambar boleh dilihat seperti di bawah.
BUSINESS KIT KEDUA

Anda boleh membuat pembelian dalam satu resit sebanyak 200 point uv ( Unit Value ), iaitu bersamaan dengan RM650. Pakej yang ni ada kelebihannya. Anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA bernilai RM65 derta terus mendapat CASH BONUS bernilai RM30+. Anda akan jimat sebanyak RM 100.

Oh ya, untuk setiap keahlian, anda perlu mencari sponsor anda. Anda boleh menghubungi saya, Wan Norazizah Binti Wan Sulaiman untuk mendaftar, anda boleh menggunakan ID Shaklee saya iaitu 1110882 sebagai sponsor anda.
APA YANG BEST SANGAT KALAU JADI AHLI SHAKLEE NI ?

1) Diskaun Keahlian yang hebat (25-30%)
2) Bonus Bulanan
3) Proses pembelian yang mudah (online / ke cawangan)
4) Percutian / umrah percuma (ditaja Shaklee)
5) Perbincangan dalam group secara online
6) Insentif Kereta
7) Tidak perlu kekal jualan jika ingin makan sendiri 
8) Shaklee halal dan 100% daripada bahan semulajadi (selamat)
9) Sangat dipercayai (lebih 20 tahun bertapak di Malaysia)
10) Tunjuk ajar dari sifu hebat
11) Dapat masuk ke akaun fb secret kami iaitu Maria Firdaus ' Millionnaire in Shaklee (MFMS)
12) Boleh kerja full time atau part time (surirumah dialu-alukan)
Ini adalah gambar keluarga besar kami (MFMS). Best sangat bersama mereka!


Antara Program yang sudah dianjurkan oleh Master kami.. 


Seminar OMG yang bakal diadakan tidak lama lagi. Jom sertai kami.

Jadi apa tunggu lagi? Jomlah sertai kumpulan kami..Tak rugi anda mencuba tau..Tambahan pula sekarang Shaklee telah menetapkan bahawa HARGA SPECIAL - HARGA KASIH SAYANG - HARGA ADIK BERADIK ke adalah TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI untuk NON-MEMBERS..Harga Ahli hanyalah untuk AHLI YANG BERDAFTAR SAHAJA..Manakala Harga Retail adalah untuk pelanggan-pelanggan yang tidak berdaftar dengan Shaklee :)

Anda nak jimat bukan ? Jadi jangan dilengah2kan lagi..Jom daftar segera sebagai AHLI SHAKLEE..Hanya dengan RM65 seumur hidup..Tak kisahlah anda nak makan sendiri atau untuk berbisnes & jana income..ianya sangatlah berbaloi + menguntungkan..

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di :


Dari : Surirumah Kaya

Ketahui kisah seorang engineer yang terpaksa berhenti kerja disebabkan huru-hara dengan Shaklee di bawah. Rugi kalau tak baca.

0 comments:

Post a Comment