Tuesday, April 15, 2014

Set Mengandung Shaklee untuk Ibu dan bayi Sentiasa Sihat!

Assalamualaikum wbt para ibu sekalian. Hari ini saya ingin berkongsi dengan anda semua tentang set mengandung shaklee yang sangat HOT di pasaran. Sudah ramai ibu-ibu di luar sana yang sudah mengambil set mengandung vitamin Shaklee dan telah merasai kesihatan badan yang luar biasa hebat.
Andai kita sanggup berhabis duit untuk beli barang keperluan macam baju, handphone yang canggih-canggih, apa kata kita juga laburkan wang untuk kesihatan diri dan bayi kita. Mestilah lagi berbaloi-baloi nilai kesihatan yang kita dapat di samping dapat memberikan kesihatan yang optimum buat ibu dan bayi kita. Suami take note juga ye.. =)

Seperti yang kita maklum, kebanyakan ibu mengandung akan mengalami alahan atau muntah-muntah di awal kehamilan. Ada juga yang muntah teruk sehingga hilang selera makan. Bagaimana untuk kekalkan nutrisi yang cukup untuk ibu dan bayi jika keadaan ini berterusan? Jadi Set Mengandung Shaklee ini akan membantu mencukupkan vitamin dan mineral yang sangat diperlukan oleh janin yang sedang membesar.Set ini dilengkapi dengan:

Vita Lea
membekalkan segala vitamin dan mineral penting untuk ibu dan bayi

B Complex
mengandungi asid folik, mengurangkan rasa loya dan menurunkan stress level

Vita C
membina antibodi badan dan mengalakkan pertumbuhan sel-sel tubuh yang baru

Ostematrix
membekalkan keperluan kalsium yang ideal, mengelak cramp (simpul biawak) dan komplikasi semasa bersalin

ESP Shaklee 
membantu penyerapan zat yang lebih optimum serta badan menjadi lebih cerdas

Omega Guard

DHA yang ada dalam Omega Guard adalah nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina janin. Bagi ibu pula, sistem imun ibu yang bertambah baik dan sihatOh ya, satu lagi, di sini saya sertakan amalan surah pilihan yang boleh diaamalkan sewaktu mengandung. Perbanyakkan doa juga, insyaallah, saya doakan semoga semua ibu akan mendapat anak yang sihat dan cerdas serta menjadi anak yang soleh dan solehah, amin

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya :)


Dari : Suri rumah kaya
http://www.ebookniaga.com/sorryboss/norazizah0 comments:

Post a Comment